Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotball

Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotball

Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotball

Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotball


En detaljert titt på sommerens nest største overgang


Hvis Erling Haaland signerer for Manchester City er den dårligst bevarte fotballhemmeligheten i 2022, vil EA som bryter båndene med det styrende organet, FIFA, ta det på en nær andreplass. Paret har jobbet sammen helt tilbake til 1993. FIFA International Soccer ble årets største selger til tross for at de først ble utgitt 15. desember. Likevel vil FIFA 23 være deres siste samarbeid, med verdens største sportsspill kjent som EA Sports FC fremover.


EA har ikke veket unna for å tilstå et økonomisk motiv. Kontrakten med FIFA utløper etter verdensmesterskapet i november, og New York Times rapporterer at fotballens store sjefer krevde 1 milliard dollar per år for å gjenopprettes. Den moolahen kan brukes bedre andre steder «Penger spiller en kritisk rolle i de fleste forhandlinger, men grunnen til at vi gjør dette er for å skape de beste opplevelsene vi kan for både spillere og partnere,» sier EA Sports visepresident David Jackson til BBC.


Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotballPå spillfronten er det potensielt spennende nyheter. FIFA har alltid vært opptatt av å avbryte kontroverser i sine fotballkamper. På slutten av 90-tallet ble det funnet innovasjoner som bevisste feil og til og med en dykkeknapp, men forsvinner like raskt som de ble lagt til Referanser er robotiske, ettersom FIFA ikke vil at de skal bli sett på å gjøre feil. Uten en tredjepart som spiller storebror, kan EA legge til et menneskelig element. Dette skjer i MLB The Show 22, med dommere som noen ganger kaller baller og slår feil. handling føles mer naturtro som et resultat.


Haken er at online-spillere kommer til å kaste seg over slike feil og avvise dem som skript. I så fall må du bare gjøre dem offline. Håndballer, dykk, utfall på to fot og dommerfeil er et dagligdags element i fotball. Uten at noen kan fortelle det they'no', EA kan la alle disse tingene flyte.


Mod hærenJackson antyder at spillingen bare er ett element som vil forbedres med lenkene av. "For øyeblikket engasjerer vi oss i spill som en primær form for interaktiv opplevelse," sier han. viktig for fansen.


Ertingen med å se fotball i FIFA er fascinerende. Spillet har allerede muligheten til å tune inn på andre mennesker som spiller ligakamper i helgene, så det kan ikke være det han sikter til. Er EA i ferd med å måle opp et bud på spesifikke ligarettigheter, for å bli hengitt i FIFA? Tenk deg å nyte Arsenal vs Spurs live fra Emirates på en søndag ettermiddag, før du sømløst spiller det spillet på nytt med nøyaktig samme lagoppsett. EA kan tilby dette på en måte som selv tungvektskringkastere som Sky, Amazon og BT kan ikke.


Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotballForslaget om innholdsskaping er spesielt fristende over hele samfunnet. Sportsspillere elsker redigering. Det var enormt i PES, det er den beste biten av Ashes Cricket, og det er en drivkraft bak WWE 2K22s oppstigning fra graven. ..


Likevel husker mangeårige fans med glede seriens kortvarige Creation Center. Introdusert i FIFA 11, gjorde det deg i stand til å bygge lag i en nettleser, og deretter importere dem til spillet. Fortid, nåtid, fremtid, fiktivt: alt var inne- spille. Jeg husker at jeg brukte timer på laget mitt søndag morgen, Sportzcoach United. Fire millioner ble delt totalt, til det punktet at modusen ble utvidet i FIFA 12 til å inkludere skjortesponsorbilder. Alle elsket det. Så, omtrent som dykket knapp og bevisste feil, ble den rolig fjernet – for aldri å bli snakket om igjen.


Krevde FIFA at den ble fjernet? Det er ingen offisielle ord. Men de fire millioner lagene var sannsynligvis et modererende mareritt, og det er kjent som en organisasjon som foretrekker å opprettholde kontrollen. Uavhengig av årsakene til å forsvinne, åpner EA for sin egen skjebne nå opp for mulighet for at Creation Center kommer tilbake. Sportzcoach vs Spurs kan endelig bli gjenopprettet til helgens kampliste.


Jackson erter like mye: "Under lisenskonvensjonene som vi ble enige med FIFA for 10 år siden, var det noen begrensninger som ikke ville tillate oss å kunne bygge disse [kreative] opplevelsene for spillere."


Greit settVær trygg på at du ikke trenger å lage alle dine egne lag. EA sier at Premier League, Bundesliga, La Liga og UEFA allerede er registrert for EA Sports FC 24. Det lover 19 000 idrettsutøvere, 700 lag, 100 stadioner og over 30 ligaer.


Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotballLikevel sier FIFA at dette ikke er slutten på, eh, FIFA. Det vil fortsatt være en FIFA 24, og 25, og så videre, med en ny utvikler som tar på seg tømmene. "FIFA-navnet er det eneste globale, originaltittel, "proklamerer den trassig. Det betyr at etter 30 år med produksjon av FIFAs største rival, kan Pro Evo-mesterhjernene Konami snart være kaptein for sin mangeårige fiende. Et tu, Sol Campbell. Som merkevare føles eFootball allerede som en uopprettelig katastrofe, så et frekt bud kan tjene det japanske forlaget godt.


Det er imidlertid en presedens her, og den heter Championship Manager. Utgiver Eidos insisterte på å beholde det navnet da han kuttet båndene med utvikleren Sports Interactive, som fortsatte med å lage Football Manager i stedet. En av disse seriene solgte 33 millioner eksemplarer i fjor, og den andre var Det er ikke vanskelig å forestille seg EA Sports FC vs New FIFA spille på samme måte. Det er ikke vanskelig å forestille seg EA Sports FC vs New FIFA spille på samme måte.

YORUMLAR

Ad

A Skull & Bones,8,Android,21,Apex Legends,5,APK Download,9,Apple,1,Asus,1,BGMI,3,Bilim Dünyası,12,Brawl Stars,2,Call Of Duty,19,china,1,Clash Royale,5,Cod Mobile,14,Coin,4,Company of Heroes,1,Cycle Frontier,32,Czech,1,Destiny,19,Diablo,6,Dying Light 2,7,Economy,4,Ekonomi,8,Elden Ring,528,En,7,Eng,26,Es,1,Esp,34,F1,16,Fall Guys,8,Fifa,1,Final Fantasy,1,Fortnite,5,Fr,2,Fra,33,Free Fire,36,Game,361,Game Guide,708,Game Guides,725,Genshin Impact,71,Ger,35,GoD Of WaR,9,Gotham Knights,2,GTA,1,Halo Infinite,1,İndia,1,iOS,16,iPhone,4,İpuçları ve Püf Noktaları,16,Jpn,33,Kor,1,LOL,4,Lost Ark,121,Minecraft,3,MODERN WARFARE,8,MOTORLU ARAÇLAR,24,Nasıl Yapılır,79,NBA,8,New Game,1100,News Release,26,OnePlus,12,Overwatch 2,8,Oyun İpuçları ve Püf Noktaları,322,Oyun Klavuzları,510,Oyunlar,766,PlayStation,2,Por,32,Pr,1,PUBG Mobile,131,PUBG Mobile Lite,26,PUBG New State,26,Raft,16,Roblox,1,Samsung,6,Sniper Elite,1,Sosyal Medya,12,Spider-Man,6,Splatoon,7,technology,19,Teknoloji,156,Telefonlar,6,Trendler,30,Ukr,31,Update,1,v Rising,34,Valorant,18,Xiaomi,6,Yaşam ve Sağlık,10,Yeni Haberler,43,Yeni Yayınlar,1538,YouTube,1,
ltr
item
Oneyle: Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotball
Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotball
Ingen FIFA, ikke noe problem: hvordan EA Sports FC kan frigjøre simfotball
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjkK0vRbYQq1xW7j6Vj9CuxC6EZXiA69ECpb6uKPPAP1dB_FyjplVexVgYYLZs3ka5Aj5zCQaSRprfCJxcIv-v_MX4zMHx2KvepsTHai41H_U7VdX9xlXR3ls-mHj-FJIM4AUytBFU1S7iiV2EI9CxQNT-SklaV7qrHvf9hnPg9AqjFcYYwb1iq0R6TJg=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjkK0vRbYQq1xW7j6Vj9CuxC6EZXiA69ECpb6uKPPAP1dB_FyjplVexVgYYLZs3ka5Aj5zCQaSRprfCJxcIv-v_MX4zMHx2KvepsTHai41H_U7VdX9xlXR3ls-mHj-FJIM4AUytBFU1S7iiV2EI9CxQNT-SklaV7qrHvf9hnPg9AqjFcYYwb1iq0R6TJg=s72-w640-c-h360
Oneyle
https://www.oneyle.com/2022/05/ingen-fifa-ikke-noe-problem-hvordan-ea.html
https://www.oneyle.com/
https://www.oneyle.com/
https://www.oneyle.com/2022/05/ingen-fifa-ikke-noe-problem-hvordan-ea.html
true
8251920511909153638
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Devamı Devamı Oku Reply Cancel reply Delete Yazar Anasayfa PAGES POSTS View All TAVSİYE EDİLEN YAYINLAR Liste Arşiv SİTEDE ARAMA Tüm Gönderiler Not found any post match with your request Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy